Handsydda babynests i unik design
     Sytt på beställning sen 2013

Välkommen till Eemsans Babynest! 

Jag syr gärna ditt babynest och du bestämmer hur det ska se ut.

Mina babynests är mysigt mjuka, stadiga och praktiska för att bebisen ska kunna sova skönt och tryggt.

Ni kan beställa genom att antingen klicka på Designa Ditt Babynest och välja själv hur det ska se ut genom att lägga till tyg till insida, utsida och eventuella tillval som t.ex spets, satinband, handtag etc.
Eller kolla in fliken Färdiga modeller för att välja babynest precis som de ser ut på bilden.

Ni kan välja bland de tyger som finns på hemsidan eller välja ett eget tyg. Med tillval som spets, satinband, text, ekologiska tyger m.m så kan ni få fram ert egna unika babynest.

Utöver det så finns praktiska tillbehör som extra bäddmadrass, täcke, kudde/kräkskydd, filtar, amningskuddar, sovormar, chunkyplädar m.m

Vill ni hellre maila er beställning så går det också bra, dock så kan det ta någon dag innan jag hinner svara på dessa beställningar. Gå då in på "Kontaktformulär" och fyll i det formuläret.

Har ni frågor så maila mig gärna på eemsansbabynest@gmail.com!

Eemsans Babynest finns även på instagram @eemsans.babynest och där finns många fler bilder för inspiration.

Vad är då ett babynest?

Ett babynest, ibland kallad sovpöl, är en liten bebissäng kan man säga som ska påminna om den miljö som bebisen är van med från tiden i mammas mage. Babynestet ska vara lagom trångt och ombonat för att bebisen ska känna sig trygg och omsluten och inte så oändligt stort som även en spjälsäng kan vara för en liten. Detta är viktigast de första 4-6 månaderna i bebisens liv. 
En annan fördel är att kunna ha babynestet mellan sig i stora sängen för samsovning, något som förenklar matning om nätterna. Man ska slippa vara orolig att rulla över sitt barn i sömnen när det ligger i sitt babynest och nestet ska då vara placerat i höjd med föräldrarnas huvud.

Ett babynest kan med fördel även användas i vaggan, spjälsängen, i vagnen (de med större liggdel) i soffan och på resande fot är babynestet en bekant trygghet i ny miljö. Babynest gör det även smidigt att förflytta den sovande bebisen, t.ex från soffa till säng.

Och till sist, men inte minst så är ju babynests väldigt fina kreationer! Variationerna är nästan oändliga och passar allas tycken och smak. De är även perfekta presenter/julklappar/babyshowergåvor till blivande föräldrar!

Och tycker man då att babynest är lite dyra för att användas en ganska kort period? Jag har sett att babynest har ett bra andrahandsvärde på tradera och blocket. Sedan kan de ju användas till fler barn då slitaget inte är så stort. Jag syr även extra långa nests om man vill använda det en längre tid. 

Beställ gärna i god tid! Just nu kommer det in mycket beställningar och därav är leveranstiden ca 7-8 veckor och vill ni få babynestet i god tid så beställ gärna minst 9 veckor innan BF:)